foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Aktualności

15.04.2019

Miło nam poinformować, że projekt dr hab. inż. Bartosza Sołowieja został zakwalifikowany do finansowania przez Narodowe Centrum Nauki.

 

Realizacja projektu pt. „Kompleksowanie białek serwatkowych i polisacharydów w celu modyfikacji trawienia i wchłaniania białka”, złożonego  w konkursie MINIATURA 2, polega na sfinansowaniu 1-miesięcznego stażu naukowego Pana Profesora w  Centrum Badawczym AgroBioTech na Słowackim Uniwersytecie Rolniczym w Nitrze.

 

Kwota dofinansowania 22 220,00 zł.

Przyznane środki finansowe zostaną w całości wykorzystane na realizację projektu.

 

Serdecznie gratulujemy!


« wstecz